OBVESTILO ZA STARŠE (5. 4. 2020)  (več…)


OBVESTILO, 29. 3. 2020

Spoštovani  učenci in starši!

Za nami je prvi teden intenzivnega  dela  na daljavo v izjemni situaciji. (več …)


SPOŠTOVANI UČENCI, UČENKE IN STARŠI

V PONEDELJEK, 23. 3. 2020, BOMO TUDI  NA OŠ CIRKOVCE PRIČELI Z INTENZIVNEJŠIM DELOM OD ODMA. UPAMO, DA STE ŠE VSI ZDRAVI IN DA BOSTE LAHKO DNEVNO SLEDILI NALOGAM, KI  VAM JIH BODO PRIPRAVILI VAŠI UČITELJI.  (VEČ…)


Dragi učenci, spoštovani starši,

situacija nas je pripeljala do tega, da smo zaradi lastne varnosti in zdravja, zaprli vrata šol in vrtcev. To pa ne pomeni, da vam nismo na voljo. Vsi strokovni delavci smo in bomo v tem času v stiku tako z učenci kot s starši. Učitelji in izvajalci dodatne strokovne pomoči učencem že pripravljamo naloge, s katerimi bodo vzdrževali svoje znanje in tudi miselno trenirali svoje možgančke.

Trenutno se lahko družimo samo z domačimi, seveda pa potrebujemo stike s prijatelji, sošolci, sorodniki, …  Kot je zapisal psiholog, dr. Kristijan Musek Lešnik, osamimo virus, ne sebe! Ne dovolimo mu, da obvladuje naše misli do te mere, da pozabimo drug na drugega. K sreči je tehnologija dandanes napredovala do te mere, da lahko otroci med seboj komunicirajo preko video klicev in različnih aplikacij, ki jih ponuja splet.

Ne prepustite se samo razmišljanju o tem, kdaj bo to končano in kaj pa zdaj. Izkoristite čas za gibanje v naravi, seveda sami ali le z domačimi, igrajte družabne igre, se izobražujte preko spleta, posvetite se sami sebi in razmislite o svojih ciljih za življenje, najdite hobij in bodite pri tem kar se da inovativni. Možnosti je kljub trenutnim omejitvam še vedno veliko.

Če se vam pojavi kakšna dilema ali vprašanje mi lahko posredujete to na mail ali me pokličete.  Svetovalna delavka sem vam na voljo preko elektronske pošte doroteja.vodopivec@os-cirkovce.si ali po telefonu 041-413-602.

Pri tistih, ki izvajam tudi uro dodatne strokovne pomoči, bom v tem tednu pošiljala zadolžitve preko elektronskih naslovov staršev, ki ste jih navedli v Lopolisu.

Pazite nase in na svoje zdravje. Ohranite stike z drugimi in čim več (virtualno) komunicirajte.

Lep pozdrav,
Doroteja Vodopivec, šolska svetovalna služba


PREVENTIVNO ZAPRTJE VRTCEV IN ŠOL OD PONEDELJKA, 16. 3. 2020 (več…)

OBVESTILO VRTEC (13. 3. 2020) (več…)


PREPREČEVANJE OKUŽBE z virusom SARS-CoV-2

NAVODILA ZA
PREPREČEVANJE
OKUŽBE

   

[button link=”https://youtu.be/vCl7TziyHDs” size=”large” icon=”hand-o-right” color=”orange” text=”dark” window=”yes”]VIDEO – umivanje rok[/button]