UTRINKI S PLANINSKIH IZLETOV 2022

 

OBVESTILO, 29. 4. 2022

Spoštovani starši!

Z naslednjim šolskim letom bomo vse postopke, vključno z obvečanjem o izletih in prijavami na planinske izlete urejali elektronsko. Prosimo vse tiste, ki jih omenjena planinska dejavnost zanima, da to sporočite po elektronski pošti na naslov ivan.kojc@os-cirkovce.si
V nekaj dneh boste na elektronski naslov, s katerega boste poslali sporočilo, prejeli povezavo do spletnega obrazca, kjer boste lahko izpolnili vse potrebno za nadaljnje elektronsko komuniciranje.

Planinski izleti, ki se jih udeležujejo naši učenci in starši se zadnja leta izvajajo preko Planinskega društva občine Kidričevo. Priporočamo, da se učenci včlanijo v Planinsko društvo občine Kidričevo, s tem imajo med drugim tudi zagotovljeno zdravstveno zavarovanje. Članarina za leto 2022 znaša 8€. Vsi, ki želite, da se vaš otrok včlani v planinsko društvo prosim, označite to v spletnem obrazcu, do katerega boste prejeli povezavo, kot je omenjeno v začetku tega obvestila. Pristopne izjave, dnevnike in kartice, bodo učenci prejeli v šoli. Tisti, ki obiskujejo planinski krožek pri učiteljici Liljani Brglez, ostali pa pri meni.

Lep pozdrav,
Ivan Kojc