V mesecu marcu praznujejo naše mamice. Ob tej priložnosti smo učenci 1. triletja na OŠ Cirkovce v ponedeljek, 26. 3. 2018, pripravili prireditev. Ponedeljkovo popoldne smo tako posvetili mamam, prav tako pa tudi babicam, tetam in vsem našim  najdražjim. Na prireditev smo povabili prav vse, ki jih imamo najrajši.

Podariti objem in reči nekomu, da ga imaš rad, je preprosto dejanje, a veliko pomeni. Mame pa so v našem življenju najpomembnejše. Tako smo na prireditvi ob materinskem dnevu razmišljali nastopajoči, ki smo se s pomladno obarvanim programom zahvalili našim mamam, očetom in babicam za vso ljubezen, skrb in dobroto. V uri raznolikega programa se je tako predstavil vsak razred s svojim nastopom. Otroci smo plesali, peli, svoj čar so dodale deklamacije in dramatizacije, na koncu pa seveda ni smelo manjkati iskreno voščilo za praznik in rožice za mamice, ki smo jih izdelali sami.

Hvala mamam in vsem, ki ste nas prišli pogledat in ste z nami praznovali. Upamo, da smo se vam vsaj malo zahvalili za vse, kar nam čisto vsaki dan podarjate.

 Učenci 1. triletja z učiteljicami