Učenci 6. razreda smo sodelovali v akciji zbiranja starega papirja v oktobru in novembru. Vsega skupaj smo učenci zbrali 14061 kg, od tega je samo naš razred prispeval 3186 kg, kar je 126,72 kg papirja na učenca.

Ker smo bili v akciji zmagovalci, smo za nagrado od šolskega sklada prejeli brezplačen bowling v Bowling centru Ptuj. Nestrpno smo čakali, kdaj se bomo lahko tega dogodka udeležili. V začetku tega leta nam je razredničarka povedala, da bomo odšli na bowling konec februarja. Končno je prišla sreda, 27. februar, ko smo lahko šli bowlat. Pred Bowling centrom Ptuj smo se zbrali ob 16. uri. Preden smo pričeli, smo si morali preobuti čevlje. Raz

delili smo se v skupine po pet in pričeli bowlat na treh stezah. Podiranje kegljev nam je šlo kar dobro od rok. Dve uri bowlanja sta zelo hitro minili.

Upam, da bomo tudi v naslednjem letu zbrali toliko papirja in znova prejeli nagrado. Najlepša hvala našemu šolskemu skladu, ki nam je to omogočil. Mislim, da taka lepa gesta veliko pripomore k temu, da se razredi še bolj trudimo pri zbiranju.

Anže Kvas, učenec 6. a razreda